• Bestel voor 22.00 uurMorgen in huis*
  • Gratis verzendenNederland / België
  • Professioneel adviesVraag het de expert
  • 14-dagen-probeertermijnNiet goed? Geld terug!*
  • Achteraf betalenOnline bestellen

Litebook EDGE lichttherapielamp

12 Beoordeling(en)

Voorraad status In voorraad

Prijs: € 189,00

Aanbieding: € 159,00

  • Voor 21.30 uur besteld, morgen in huis!*
  • Gratis verzenden binnen Nederland en België
  • 14-dagen-tevredenheidsgarantie

litebook edge lichttherapielamp

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Klantbeoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
W.S. Recensie door Fantastische service en praktische lamp
Een praktisch formaat lamp. Vooral handig dat het een accu heeft. Je kan het overal mee naar toe nemen. Ik merk duidelijk verschil vooral bij een grijze dag helpt de lamp je echt wakker te worden.
De service van Goodlite is ook top! Ik had eerst een veel grotere lamp gekocht, maar toen zag ik deze en wilde ik dit exemplaar. Het kon allemaal zonder problemen bij Goodlite. Het geld van de andere lamp stond binnen 48 uur weer op mn rekening.
De mail over de annulering van de bestelling stond echter in mn spammap in mijn mailbox. Dus daar moet je even opletten! (Geplaatst op 18-02-2017)
Heel erg tevreden met deze aankoop Recensie door Rachel
Nadat ik me in november een paar weken heel somber voelde en alleen maar wilde slapen, heb ik deze licht therapielamp gekocht. Ook omdat ik dit elk jaar ervaar als de dagen korter worden en er geen enkele reden was om me naar te voelen. Wat een goed besluit! De lamp was binnen 1 dag in huis zodat ik hem meteen kon gebruiken. Ik heb er nu vijf dagen elke ochtend een half uur achter gezeten en merk duidelijk verschil. Weer zin om dingen te doen en negatieve gedachten zijn compleet verdwenen. Ik gebruik het als ik ontbijt, terwijl ik op mijn Ipad een serie kijk. Het licht is niet vervelend aan mijn ogen en ik word er goed wakker door. Aanrader dus als je net als ik last hebt van een winterdepressie. (Geplaatst op 03-12-2016)
Bijzonder aangenaam verrast Recensie door Wilma
Alhoewel altijd zeer sceptisch tov lichttherapie, heb ik mij toch laten overhalen. Heb gekozen voor de Litebook Edge, vanwege zijn compacte afmeting en de (korte) duur die je voor de lamp moet zitten. En werkelijk, na een paar dagen voelde ik mij al stukken beter. Niet meer dat sombere gevoel, veel meer energie, weer vrolijk en ik slaap zelfs beter. Gebruik hem elke dag, terwijl ik de krant lees. Een half uurtje is zo voorbij. Doordat de Edge zo klein is (en ook nog draadloos) is dit nu echt een apparaat dat je ook daadwerkelijk gebruikt en dat niet na een paar keer, verder ongebruikt in de kast beland. Wat mij betreft: een aanrader voor iedereen met winterdipklachten. (Geplaatst op 08-01-2016)
tevreden Recensie door HKK
Goede, snelle levering.

Dit is mijn eerste kennismaking met lichttherapie. Ik ben gestart omdat ik me rond deze tijd van het jaar somber, moe en lusteloos voel. Ook dit jaar had ik er al enkele weken last van.
Het is een klein, compact apparaat, met een eenvoudige gebruiksaanwijzing. Het bijgeleverde snoer, voor als de batterij bijgeladen moet worden, is erg kort.
Ik moet erg wennen aan het heldere licht van de lamp. Deze kan op een minder felle stand gezet worden. Dit doe ik de eerste dagen, later is dat niet meer nodig. Ik ben gevoelig voor licht en ben eerst bang dat het een trigger zal zijn voor migraine. Maar daar heb ik tot nu toe geen last van.
Ik heb voor dit apparaat gekozen, onder meer vanwege de twee weken op proef. Na enkele dagen merk ik echter al een groot verschil: meer energie, actiever en vrolijker. Ik gebruik het apparaat elke ochtend een half uur (gaat automatisch uit), maar korter kan, denk ik, ook wel. Na ca. 15 a 20 minuten voel ik me 'opgeladen'. (Geplaatst op 03-12-2015)
zeer tevreden Recensie door G. Snel
Het is een heel mooi klein lampje. Mijn oude grote lamp staat inmiddels op marktplaats. Ik hoef de Litebook ook minder lang te gebruiken dan mijn oude philips. De lamp werd heel snel geleverd. (Geplaatst op 24-02-2015)
Snel en goed Recensie door Smeets
snelle levering. Ik heb om kwart over negen in de avond besteld en het pakketje werd de volgende ochtend om tien uur al geleverd. De lamp is mooi klein en handig in gebruik. Na 3 dagen de lamp te hebben gebruikt meen ik dat ik me toch al wat beter voel. (Geplaatst op 28-01-2015)
Beste koop Recensie door A.C.
Aanrader. Hele mooie uitvoering. Goed besluit om deze lichttherapielamp te kopen.
Een kwartiertje bij het ontbijt is een goed begin van de dag.

De service van Goodlite is perfect.

Tip: Ik heb er een lederen hoesje bij gevonden daardoor zeer handig en mooi om mee te nemen.(Bugatti Skinny Universal Leather Pouch/ tasje maat XL-Gia) (Geplaatst op 23-01-2015)
beste koop Recensie door P. Oudenhalle, Utrecht
Ik moet bekennen dat dit waarschijnlijk mijn beste aankoop is van 2014. Al jaren las ik over lichttherapie maar het kwam er nooit van. Ik heb nu een week de lamp in huis en heb er spijt van dat ik hier niet jaren eerder mee ben begonnen. Ik voel mij ZOVEEL beter. Dit is een hele mooie kleine lamp. Een kwartiertje tijdens het ontbijt is zo voorbij. (Geplaatst op 22-12-2014)
Kleine krachtige lamp Recensie door R.
Wat een mooie kleine compacte lamp. Mijn oude lamp lijkt wel een vrachtwagen in vergelijking met deze. Het licht verspreidt zich goed dus het komt makkelijk op mijn ogen. Mooie uitvinding. (Geplaatst op 16-12-2014)
Dank Recensie door H.H.
Dank voor de snelle levering het uitgebreide telefonische consult. Een dikke pluim voor de service van Goodlite. Ik gebruik de lamp nu een week en de effecten zijn zeer merkbaar. De lamp ziet er heel mooi uit. En mooi compact. Klasse. (Geplaatst op 14-12-2014)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Litebook EDGE lichttherapielamp